Ohjelmistossa

Hengellisen musiikin konsertit

Tangokuningatar Elina Vettenranta on monipuolinen ja syvällinen laulujen tulkitsija. Hänen lauluissa kuuluu omakohtaisuus ja elämänkokemuksen myötään tuoma aito ja vahva tulkinta.

Elinalla on konserteissaan taito olla läsnä ja luoda lämmin, koskettava tunnelma.

Hänen laulustaan tulvii vilpitön, aito herkkyys. Vahvoissa tulkinnoissa kuuluu aikuisen naisen kypsyys. Ääni on kirkas, kuulas ja kulkee vaivattomasti, onhan Elinalla takanaan klassiset lauluopinnot.

Konsertit ovat ajatuksia herättäviä. ”Koen että tehtäväni laulajana on tuottaa iloa ja elämyksiä. Konserteissa toivon  että voisin laulujeni kautta antaa tilaa myös kuulijan omille ajatuksille ja tunteille”.

Kirkkokonserteissa Elina laulaa uusia lauluja Kastepisara-levyltä, tuttuja gospelklassikoita ja usein myös negrospirituaaleja. Saattaapa joukkoon mahtua hiukan klassisempiakin kappaleita.

Ohjelma on monipuolinen ja vaihteleva. Mukaan mahtuu niin herkkiä hetkiä kuin menevämpää svengiäkin.

 

 

 Lauluja elämästä ja Rakkaudesta sekä tietenkin tangoa

Elina Vettenrannan esittämät viihteelliset laulut tuovat tunnelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen: asiakastilaisuudet, henkilöstöjuhlat, seminaarit, cocktailjuhlat, vuosijuhlat, pikkujoulut,

Elinan tulkinnat tutuista ikivihreistä klassikko sävelmistä ja uudemmista lauluista ovat raikkaita ja svengaavia. Huumaannu unohtumattomista rakkauslauluista ja nauti tunnelmallisista eri vuosikymmenten menestyssävelistä.

Ohjelmakokonaisuus kootaan asiakkaan tarpeitten mukaan lyhyeksi tunnelmapalaksi tai kokonaiseksi juhlakonsertiksi.

Säestysksenä toimii pelkkä piano tai useamman muusikon bändi: trio, kvartetti tai jopa Big Band.

Ota yhteyttä ja kerro mitä sinä tilaisuuteesi tarvitset ja haluat.

 

 

 Elina Big Bandin solistina

Elina Vettenranta on osoittanut monipuolisuutensa myös big bandien solistin tehtävissä. Yhteistyötä hän on tehnyt Lohja Big Bandin ja Nokia Big Bandin kanssa.

Katso Elina Big Bandin solistina -videot

 

 

 

 

Sanoin ja sävelin -ohjelmakokonaisuudet

Yhteisen illan tavoitteena on avata toivon näkökulmia ja sydämen tuntoja. Matkata hetken yhdessä. Rohkaista ja voimaannuttaa – huumoriakaan unohtamatta.

Käsittelemme toivomaasi aihepiiriä tuttujen ja hieman tuntemattomienkin tekstien, laulujen ja musiikin muodossa.

Teemoja voivat olla ainutkertaisuus, naisen tunnot, vanhemmuuden tukeminen, muistojen äärellä, rakkaus,  yhdessä ja rohkeasti eteenpäin, ero, arjessa jaksaminen, Jumalan rakkaus.

 

 

 Joulukonsertit

Elina Vettenrannan joulukonserteissa saadaan kokea rauhaa, tunteita ja tulkintaa.

– Rakastan joululauluja, koska ne antavat joululle sävyt ja ilmaisevat sanoman kauniisti. Vuoden 2006 tangokuningattarelle Elina Vettenrannalle joululaulut ovat tärkeitä, koska niiden kautta hän tavoittaa todellisen joulutunnelman.

– Rakkain joululauluni on Varpunen jouluaamuna, jossa korostuu lähimmäisyys. Maalauksenomainen haikea tarina yhdistettynä kauniin melankoliseen melodiaan puhuttelevat.

Konserteissa korostuu se, mikä Elinalle on joulussa tärkeää: yhteinen rauhan ja läsnäolon kokeminen. Ohjelmistossa on paljon vanhoja kauniita joululauluja sekä uudempia helmiä.

Vettenrantaa on kuvailtu laulajaksi, jonka esiintymisessä on aikuisen naisen tunteita ja tulkintaa sekä aistikkuutta, tyylikkyyttä ja upeaa laulua. Tätä kaikkea kuullaan myös Joulukonserteissa.

– Tahdon välittää muusikin ja tunnelman kautta kuulijoille kokonaisvaltaisen joulurauhan.